fbpx

Γιώργος Ζαραβίνας: «Τους δώσαμε κάποια εύκολα γκολ – Μονόδρομος να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»

Γιώργος Ζαραβίνας: «Τους δώσαμε κάποια εύκολα γκολ – Μονόδρομος να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»

Δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι της πρεμιέρας της προκριματικής φάσης του EURO 2024, απέναντι στην Κροατία, έκανε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, κατά το οποίο η Ελλάδα ηττήθηκε με σκορ 33-25, στο Βαρατζίν

Ο 46χρονος τεχνικός είπε πως ήταν δύσκολο οι παίκτες του να διαχειριστούν την πολύ σφιχτή άμυνα της γηπεδούχου ομάδας, γεγονός που δημιούργησε και τα περισσότερα προβλήματα στην αναμέτρηση.

Ανέφερε ότι έχει από τους διεθνείς μας περισσότερες απαιτήσεις, καθώς ένας τέτοιος αγώνας θα μπορούσε να είναι νοκ άουτ ή μπαράζ, και σε τέτοιες καταστάσεις θέλει να παρουσιάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πιο ανταγωνιστικό.

Τέλος, πρόσθεσε ότι πιστεύει στις δυνατότητες του συνόλου του, και ότι μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σχετικά με τον Τόσκα δήλωσε πως ανταπεξήλθε πολύ καλά σε ένα ματς τέτοιου βελινεκούς.

«Σίγουρα το παιχνίδι είχε την ιδιαιτερότητα ότι η Κροατία παίζει μία άμυνα που δεν την έχουμε στην καθημερινότητα μας και αυτό σαφέστατα μας δημιούργησε προβλήματα. Μέχρι ενός σημείου σταθήκαμε πολύ καλά», είπε ο Γιώργος Ζαραβίνας.

«Όμως πρέπει να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις ακόμα και σε αυτό το επίπεδο γιατί για παράδειγμα θα μπορούσε αυτό το παιχνίδι να ήταν μπαράζ πρόκρισης. Εμείς πάμε με το σκεπτικό να διαχειριζόμαστε όλα τα ματς εκτός έδρας και να κερδίζουμε εντός.

Τους δώσαμε κάποια εύκολα γκολ, τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε. Είναι μονόδρομος και μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Δείχνει η ομάδα ότι μπορεί σε τέτοια ματς να βάλει δικά της στοιχεία. Είναι ευνοϊκό ότι αυτό το τόσο δύσκολο παιχνίδι το είχαμε στην πρεμιέρα».

Σχετικά με το ντεμπούτο του Τόσκα δήλωσε: «Αντεπεξήλθε πολύ καλά σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Δείχνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις, αρκεί να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να έρχεται ακόμα πιο έτοιμος στην Εθνική».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ