fbpx

Γιώργος Βακάλης: «Πετύχαμε μία ευρεία νίκη παρά τις σημαντικές απουσίες»

Γιώργος Βακάλης: «Πετύχαμε μία ευρεία νίκη παρά τις σημαντικές απουσίες»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Πυλαίας, Γιώργος Βακάλης, μετά την εντός έδρας νίκης της ομάδας του επί του Καματερού με 30-22, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι γηπεδούχες στη Μίκρα κατάφεραν να επικρατήσουν με όπλο την πολύ καλή τους άμυνα, αλλά και με πλουραλισμό στην επίθεση. طريقة لعبة بينجو

Με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τις παίκτριές του να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα, παρά το γεμάτο απουσιολόγιο, το οποίο απαρτιζόταν από τις Κουκμίση, Κερλίδη, Τόρες, Πλαντίνι και Κωστοπούλου.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου, διότι παρά τις απουσίες πέντε βασικών παικτριών, καταφέραμε και φέραμε μία ευρεία νίκη, ξεκάθαρη. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα δουλεύει σε υψηλό επίπεδο με όλες τις παίκτριες, οι οποίες γνωρίζουν, πως δεν υπάρχουν βασικές και αναπληρωματικές στο ρόστερ», είπε ο Γιώργος Βακάλης.

«Όσον αφορά την συνέχεια, πρέπει να δούμε πόσες παίκτριες θα έχουμε διαθέσιμες. Ξεκινάμε την διαδικασία του σκάουτινγκ στην τούρκικη ομάδα. اربح مال مجانا Σαφώς είναι μία δύσκολη κλήρωση, καθώς μιλάμε για μία ομάδα με μπάτζετ 1. ترتيب البوكر 2 εκατομμύρια ευρώ, κατά δική τους δήλωση, κάτι που βγάζει πως έχουν ως στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού θεσμού.

Σ’ εμάς αυτό δεν λέει κάτι, καθώς στο γήπεδο δεν παίζουν τα μπάτζετ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία μεστωμένη εμφάνιση και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε απέναντι τους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ