fbpx

Πελεκίδης: «Το καλύτερο μας παιχνίδι αμυντικά, καταθέσαμε ψυχή»

Πελεκίδης: «Το καλύτερο μας παιχνίδι αμυντικά, καταθέσαμε ψυχή»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μέταλουργκ έμεινε ο Δημήτρης Πελεκίδης, που επισήμανε πως η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, ήταν το κλειδί της νίκης.

Για την πρεμιέρα του Β’ γύρου του EHF European Women’s Cup, ο Δικέφαλος υποδέχτηκε την Μέταλουργκ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, με τον έμπειρο προπονητή να σχολιάζει την εμφάνιση των «ασπρόμαυρων», τονίζοντας πως κατέθεσαν ψυχή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταρχάς να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου, τα κορίτσια κατέθεσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο. Έδωσαν τρομερές μάχες και στις δύο πλευρές του γηπέδου, κάτι το οποίο είπαμε στα αποδυτήρια. مراهنات رياضية

Ό,τι τακτικές και να έχεις, αν δεν καταθέσεις την ψυχή σου σε αυτά τα παιχνίδια δεν γίνεται να κερδίσεις. Το δείξαμε αυτό και στα 60 λεπτά του παιχνιδιού. الرهانات

Στο αμυντικό κομμάτι κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, και αυτό δεν έχει να κάνει με τα 16 γκολ που δεχτήκαμε αλλά με τον τρόπο τον οποίο λειτουργήσαμε.

Το μόνο μας αρνητικό ήταν η επιθετική αποτελεσματικότητα, επειδή χάσαμε αρκετά σουτ, θα μπορούσε το παιχνίδι να πάει ακόμα πιο ψηλά.

Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα, με μία καλή διαφορά, η οποία δεν μας εξασφαλίζει κάτι. لعبة الخيل عبر الانترنت Θα πρέπει να εμφανιστούμε πειθαρχημένοι και με το ίδιο πάθος στο δεύτερο παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ