fbpx

Εθνική Ελλάδος: Τελευταίο φιλικό “τεστ” με ΑΕΚ πριν την Κροατία

Εθνική Ελλάδος: Τελευταίο φιλικό “τεστ” με ΑΕΚ πριν την Κροατία

Η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με φόντο τις υποχρεώσεις της, στον 5ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024. Ενόψει των παιχνιδιών με Κροατία και Φινλανδία έδωσε προπονητικό φιλικό διάρκειας 40 λεπτών με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο χάντμπολ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, δίχως να κρατηθεί σκορ, με χρήσιμα συμπεράσματα και για τις δύο πλευρές.

Την Παρασκευή (7/10, 13:00) θα ακολουθήσει στο ΟΑΚΑ, ένα φιλικό 60 λεπτών με την ΑΕΚ. انواع البوكر Στο ματς με την Ένωση ολοκληρώνεται ουσιαστικά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, όπου θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς από το εξωτερικό.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί με την Κροατία στο Βάραζντιν (12/10) και τον εντός έδρας με την Ολλανδία στη Χαλκίδα (16/10) για τα προκριματικά του Euro 2024, ενώ τον 5ο όμιλο συμπληρώνει το Βέλγιο.

Οι αθλητές που κλήθηκαν στο 1ο στάδιο της προετοιμασίας είναι οι: Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Κεδέρης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης Άργους), Τζηράς, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Τόσκας (Δράμα 1986), Κωστακίδης (Αερωπός Έδεσσας), Ελευθεριάδης (ΠΑΟΚ), Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας).

Οι αθλητές που θα επιλεγούν, καθώς και οι Μπόσκος, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Μυλωνάς (Δρέσδη- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία) και Κρητικός (Φοσκάνι 2007- Ρουμανία)θα πάρουν μέρος στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Σπίτι του Χάντμπολ) το διάστημα 8-10/10.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ