fbpx

Εθνική Ελλάδος: Παραμένει στον πάγκο μέχρι το 2025 ο Ζαραβίνας

Εθνική Ελλάδος: Παραμένει στον πάγκο μέχρι το 2025 ο Ζαραβίνας

Ο Γιώργος Ζαραβίνας θα είναι στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας χάντμπολ μέχρι τον Αύγουστο του 2025, μετά την επέκταση της συνεργασίας που πραγματοποίησε με την ΟΧΕ.

Να σημειωθεί ότι, το συμβόλαιο του 46χρονου τεχνικού ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο αποφασίστηκε η πρόωρη επέκταση του για δύο ακόμη χρόνια. 888 عربي

Πρόκειται για μία ιστορική ανανέωση, καθώς για πρώτη φορά επεκτείνεται πρόωρα συμβόλαιο σε ομοσπονδιακό τεχνικό. الرهان في سباق الخيل

Συγκεκριμένα, η ΟΧΕ έγραψε στην ανακοίνωσή της: «Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ανδρών Γιώργο Ζαραβίνα, έως τον Αύγουστο του 2025.

Το συμβόλαιο του 46χρονου τεχνικού ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο αποφασίστηκε η πρόωρη επέκταση του για δύο ακόμη χρόνια.

Πρόκειται για μία απόφαση- σταθμό στην ιστορία των ελληνικών εθνικών ομάδων χάντμπολ, καθώς για πρώτη φορά επεκτείνεται πρόωρα συμβόλαιο σε ομοσπονδιακό τεχνικό. لعبة سباق خيول حقيقية

Η ΟΧΕ με αυτό τον τρόπο εκφράζει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού και αναγνωρίζει την ανοδική πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κατά τη θητεία του.

Είμαστε σίγουροι ότι με την συνέχιση της σκληρής δουλειάς η Εθνική Ανδρών θα καταφέρει τα επόμενα χρόνια να βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση που αποτελεί τον πρώτο ιεραρχικά στόχο και διακαή πόθο για όλο το ελληνικό χάντμπολ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ