fbpx

Γιώργος Ζαραβίνας: «Γνωστή η δυναμική των αντιπάλων μας – Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας»

Γιώργος Ζαραβίνας: «Γνωστή η δυναμική των αντιπάλων μας – Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας»

Για τους στόχους, αλλά και τις απαιτήσεις, της Εθνικής ομάδας χάντμπολ μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Γιώργος Ζαραβίνας, την 1η μέρα των προπονήσεων, ενόψει των προκριματικών αγώνων, για το EURO 2024.

Ο 46χρονος προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δήλωσε πως οι αθλητές του θα πρέπει να υπερασπιστούν τα κεκτημένα και τα οφέλη της περσινής χρονιάς, εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα της έδρας.

Μίλησε, επίσης, για τη δυναμική των αντιπάλων της Εθνικής, αλλά και για τις πρόσφατες αλλαγές στα ρόστερ και στην τεχνική ηγεσία τους, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως για να αξίζει μια Εθνική ομάδα να βρίσκεται στα τελικά της διοργάνωσης, πρέπει να σταθεί αντάξια απέναντι σε καλύτερους αντιπάλους.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Ζαραβίνας:

«Αυτό που εμείς θέλουμε σε αυτά να νέα προκριματικά είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και τα κέρδη που αποκομίσαμε από την περσινή διαδικασία. Η υπεράσπιση της έδρας μας, ο ενθουσιασμός, η θετική ενέργεια, η διάθεση και η αυταπάρνηση που δείχνουν οι αθλητές, ώστε να συμμετέχουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες στην Εθνική ομάδα και η στήριξη του κόσμου που αγκάλιασε την προσπάθεια της ομάδας.

Είναι γνωστή σε όλους η δυναμική των αντιπάλων μας. لعبة قمار بوكر Η Κροατία δεν χρειάζεται συστάσεις, συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες υπερδυνάμεις του αθλήματος, ενώ η Ολλανδία έχει κάνει τα τελευταία χρόνια πολλά άλματα με αποτέλεσμα να μπορεί να κοιτάζει στα μάτια και να κερδίζει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Επιπλέον προέρχονται από αλλαγή προπονητή που σίγουρα θα τους δώσει άλλη ψυχολογία.

Είναι ξεκάθαρο ότι ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση, όπως επίσης και ότι για να παίξουμε σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, πρέπει η Εθνική να έχει διάρκεια και να κάνει νίκες απέναντι σε καλύτερους αντιπάλους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ