fbpx

Εθνική Ελλάδος: Φιλικά προετοιμασίας με Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Εθνική Ελλάδος: Φιλικά προετοιμασίας με Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Την Δευτέρα (3/10, 15:00) στο προπονητήριο χάντμπολ του ΣΕΦ, ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, με τη συμμετοχή 19 παικτών, που θα γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαραβίνα, ενόψει των αναμετρήσεων με Κροατία (12/10) και Ολλανδία (16/10) για τα προκριματικά του EURO 2024.

Μάλιστα, στις επόμενες ημέρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η Εθνική Ανδρών αναμένεται να δώσει φιλικά παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που έχουν αρκετούς ξένους παίκτες οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι συν τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες τους.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Κεδέρης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης Άργους), Τζηράς, Καλλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Τόσκας (Δράμα 1986), Κωστακίδης (Αερωπός Έδεσσας), Ελευθεριάδης (ΠΑΟΚ), Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας).

Όσοι επιλεγούν, καθώς και οι Μπόσκος, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν – Ισπανία), Μυλωνάς (Δρέσδη – Γερμανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ – Γερμανία) και Κρητικός (Φυσκάνι 2007 – Ρουμανία) θα πάρουν μέρος στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Σπίτι του Χάντμπολ) το διάστημα 8-10/10.

Ο Κρητικός παίζει στη Ρουμανία την Τετάρτη, ο Μυλωνάς στη Γερμανία την Παρασκευή, ο Μπουκοβίνας στη Γερμανία και οι Παπαντωνόπουλος – Μπόσκος στην Ισπανία το Σάββατο, οπότε όλοι θα είναι την επομένη των αγώνων τους στην προπόνηση της Εθνικής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ