fbpx

Σταμάτης Παπασταμάτης: «Σύντομα θα έχουμε ένα γήπεδο αντάξιο της ΑΕΚ»

Σταμάτης Παπασταμάτης: «Σύντομα θα έχουμε ένα γήπεδο αντάξιο της ΑΕΚ»

Παρόν στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό, για όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ήταν ο διοικητικός της ηγέτης του τμήματος χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου», στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά το πέρας του αγιασμού, ο Σταμάτης Παπασταμάτης θέλησε να ευχηθεί τα καλύτερα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, χωρίς τραυματισμούς, αλλά και να μοιραστεί την αισιοδοξία του, πως πολύ σύντομα το τμήμα χάντμπολ της Ένωσης θα έχει τη νέα της στέγη, με τη βοήθεια φυσικά και του Δήμου.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Παπασταμάτη:

«Είμαστε εδώ επειδή την ΑΕΚ την αγαπάμε και την λατρεύουμε. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος έρωτας. بيت 365 Αυτόν υπηρετούμε. ربح المال من الانترنت مجانا Όλοι προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να μεγαλώσει η ΑΕΚ. قواعد لعب البوكر Με τη βοήθεια και του Δήμου, σύντομα θα έχουμε ένα γήπεδο αντάξιο της ΑΕΚ, του ονόματος, της ιστορίας της και του πολιτισμού της και στο χάντμπολ και στο βόλεϊ. Σύντομα θα κάνουμε ανακοινώσεις για να γίνει και αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Εύχομαι σε όλους, υγεία και η ΑΕΚ να είναι πάντα πρώτη παντού και να διδάσκει πολιτισμό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ