fbpx

Γιώργος Καρασαββίδης: «Τα παιδιά έδειξαν ότι γυρίσαμε σελίδα – Συνεχίζουμε σε υψηλή ένταση»

Γιώργος Καρασαββίδης: «Τα παιδιά έδειξαν ότι γυρίσαμε σελίδα – Συνεχίζουμε σε υψηλή ένταση»

Αρκετά ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 27-37, επί του Δούκα στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας τεχνικός, που σίγουρα ήθελε να δει αντίδραση από τους παίκτες του, έπειτα από την ήττα της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier από την ΑΕΚ, αρχικά τους έδωσε συγχαρητήρια για την αγωνιστική τους παρουσία, αλλά και πως έτσι θέλει να τους βλέπει σε κάθε παιχνίδι.

Δήλωσε πως αυτή ήταν μια καλή αφορμή οι ερυθρόλευκοι να γυρίσουν σελίδα, να τους γίνει μάθημα η “κοιλιά” της προηγούμενης εβδομάδας, πάνω στην νοοτροπία τους, ενώ συμφώνησαν πως πρέπει να συνεχίσουν στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Καρασαββίδη:

«Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας για την αντίδραση. Κάναμε μια “κοιλιά” στην νοοτροπία μας την προηγούμενη εβδομάδα με ευθύνη όλων μας, αλλά κυρίως δική μου. العب واربح المال الحقيقي Τα παιδιά, όμως, έδειξαν ότι γυρίσαμε σελίδα. تعليم لعبة بوكر Συμφωνήσαμε να προσεγγίζουμε έτσι τα ματς από εδώ και πέρα και θέλουμε να συνεχίσουμε σε υψηλή ένταση. العاب للفوز بجوائز حقيقية »

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ