fbpx

Δούκας – Ολυμπιακός: Και οι δύο με στόχο τη νίκη στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Δούκας – Ολυμπιακός: Και οι δύο με στόχο τη νίκη στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Μεγάλη μάχη αναμένεται στο ΟΑΚΑ, μεταξύ Δούκα και Ολυμπιακού, για τη 2η αγωνιστική της Handball Premier, σήμερα Δευτέρα 26/09, στις 21:30.

Με τον Δούκα να προέρχεται από την ήττα στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, με 31-27, αλλά και τον Ολυμπιακό να έχει στην πλάτη του την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με σκορ 25-22, είναι εύκολα αντιληπτό πως και οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη.

Αυτό, μάλιστα, δήλωσαν τόσο ο αρχηγός των τυπικά γηπεδούχων (μιας και το Δαϊς δεν είναι έτοιμο προς χρήση μετά την πτώση της οροφής στο κλειστό γυμναστήριο, τον περασμένο Γενάρη), όσο και ο προπονητής, αλλά και ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων.

Όσα είπε ο αρχηγός του Δούκα, Κώστας Ντούνης:

«Παίζουμε το πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς έστω και μακριά από τη φυσική μας έδρα. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό όμως είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. قوانين الروليت Κόντρα στον Ολυμπιακό, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε καθώς και την δυναμική του, όμως είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε την καθημερινή δουλειά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου μας και καλούμε τους φιλάθλους του Δούκα να μας στηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα».

Τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Καρασαββίδη:

«Είναι μια δύσκολη βδομάδα για εμάς, προετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι, ώστε να παρουσιαστούμε όπως πιστεύουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε. Θέλουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και νομίζω, με πολύ μεγάλη συγκέντρωση θα το καταφέρουμε». تعلم القمار

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κώστα Κοτανίδη:

«Αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Δούκα. Μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα. ربح المال من الانترنت مجانا Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά πάνω στα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 101%, έτσι ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ