fbpx

Handball Premier: Τεράστιο διπλό του Διομήδη Άργους στην έδρα του Ιωνικού

Handball Premier: Τεράστιο διπλό του Διομήδη Άργους στην έδρα του Ιωνικού

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις εγχώριες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Διομήδης Άργους, παίρνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού, με σκορ 29-35.

Οι “λύκοι”, όντας και πιο έτοιμοι σε σχέση με τους γηπεδούχους, μιας και είχαν προηγηθεί και τα δύο ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, ήλεγχαν το παιχνίδι στην περισσότερη διάρκεια του.

Και μ’ ένα πολύ δυνατό ξέσπασμά τους (σερί 10-1, με το σκορ να φτάνει στο 11-22), στην ουσία τέλειωσαν τον αγώνα στο 37ο λεπτό, παρά τις προσπάθειες του Ιωνικού να αντιδράσει, με κάποια μικρά σερί από τη δική του πλευρά (έφερε το σκορ στο 26-31, 3 λεπτά πριν το τέλος).

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε χωρίς πολλές συγκινήσεις στα τελευταία λεπτά, με τον ομάδα του Άργους να επιστρέφει στη βάση της, με τους υπέρπολύτιμους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα ο τερματοφύλακας του Διομήδη Άντζελιτς, που είχε σημαντικό ρόλο στο μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ τόσο ο Τζίμπουλας, όσο και ο αρχηγός Χάρης Μάλλιος ήταν καθοριστικοί, που πέτυχαν από 8 τέρματα ο καθένας.

Για τον Ιωνικό, από τους “διασωθέντες” ήταν ο Δεληχρήστος, που και αυτός με τη σειρά του έβαλε 8 γκολ, δίνοντας τα μέγιστα για την ομάδα του.

Τα πεντάλεπτα:

2-3, 4-4, 4-5, 7-10, 10-12, 11-16 (ημίχρονο), 11-19, 12-23, 16-25, 18-28, 24-30, 29-35

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ