fbpx

Handball Premier, Ολυμπιακός: «Όπλο η αποτελεσματική άμυνα» για τον Γιώργο Καρασαββίδη

Handball Premier, Ολυμπιακός: «Όπλο η αποτελεσματική άμυνα» για τον Γιώργο Καρασαββίδη

Με πλήρη στήριξη στην περσινή λογική, θα πορευτεί και φέτος η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, μ’ αυτή να μην είναι άλλη από την καλή και αποτελεσματική άμυνα.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Καρασαββίδης, δήλωσε πως μπορεί η φετινή Handball Premier να ξεκινά με ένα δυνατό ντέρμπι για την ομάδα, κόντρα στην ΑΕΚ σήμερα 19/09 στις 19:00, παρόλα αυτά όμως δε σημαίνει πως το παιχνίδι αυτό θα κρίνει πολλά.

Ο Έλληνας τεχνικός εστιάζει περισσότερο στη φιλοσοφία με την οποία θέλει να δει τους παίκτες του να αγωνίζονται, που πάνω σ’ αυτή θα χτίσει το πλάνο για την ομάδα του φέτος.

Θέλει να δει τους αθλητές τους να ξεκινούν τα παιχνίδια προσηλωμένοι κυρίως στο αμυντικό πλάνο, κάτι που έγινε αντιληπτό και στο Super Cup, κόντρα στην Πυλαία.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην ομάδα της Ένωσης, αναγνωρίζοντας το πόσο καλό και δομημένο σύνολο έχει δημιουργήσει, περιμένοντας μάλιστα μια δύσκολη αναμέτρηση, και ένα εξίσου φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καρασαββίδη:

«Το πρωτάθλημα ξεκινά με ένα ντέρμπι για εμάς, όμως είναι ένα παιχνίδι που δεν κρίνει πολλά πράγματα. Αντιθέτως, οι ασυνήθιστες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μας έχουν πεισμώσει. ماكينات القمار على الانترنت Η ΑΕΚ, για μία ακόμα χρονιά, έχει πολύ καλή ομάδα, όμως φέτος η δική μας αφετηρία είναι διαφορετική από την περσινή. Θα βασιστούμε, λοιπόν, στην περσινή μας λογική. Την άμυνα. Και θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε τα νέα στοιχεία μας στο παιχνίδι, τα οποία αρχίσαμε να δείχνουμε στο Super Cup, με την Πυλαία. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους, να γίνουν καλά παιχνίδια, και να φανεί στο γήπεδο η άνοδος του Ελληνικού Πρωταθλήματος. موقع ويليام هيل »

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ