fbpx

ΑΕΚ: «Στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας»

ΑΕΚ: «Στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας»

Μήνυμα προς τους οπαδούς της έστειλε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της πρεμιέρας του Ελληνικού πρωταθλήματος, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τη Δευτέρα (19/09) θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, και η Ένωση θεώρησε απαραίτητο να απευθυνθεί στον κόσμο της, ώστε να επικρατήσει ένα καλό κλίμα στις εξέδρες του γηπέδου.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις οδηγίες προσέλευσης των φιλάθλων, αλλά και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους. لعبة روليت اون لاين

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ μας, την Δευτέρα 19/9 στις 19:00, υποδέχεται στο Κλειστό «Γ. Κασιμάτης» τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος χάντμπολ. Ενημερώνουμε ότι οι φίλαθλοί μας, εκτός από το εισιτήριο του αγώνα (απλό ή διαρκείας), θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους και την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο. Η θύρα της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης», η οποία βρίσκεται παραπλεύρως της Πύλης Μαραθωνίου Α’ του ΟΑΚΑ, θα ανοίξει στις 17:45. Στην είσοδο θα πραγματοποιηθούν πολύ αυστηροί έλεγχοι από την Αστυνομία. بوكر حقيقي على النت ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ! الكزينو » 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ