fbpx

EHF European Cup: Θα παλέψει για την πρόκριση ο Διομήδης Άργους

EHF European Cup: Θα παλέψει για την πρόκριση ο Διομήδης Άργους

Όλα για όλα θα τα παίξει η ομάδα του Διομήδη Άργους, κόντρα στη Φίβερς στην Αυστρία, το Σάββατο, 17/09, στις 21:00.

Προκειμένου να ανατρέψει την εντός έδρας ήττα (27-30) του πρώτου αγώνα, και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, για το 2ο γύρο του EHF European Cup.

Η αποστολή της Ελληνικής ομάδας μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, αλλά στις τάξεις της επικρατεί αισιοδοξία πως μπορούν να τα καταφέρουν, και στο τέλος να χαμογελάσουν αυτοί.

Συγκεκριμένα, ο πίβοτ του Διομήδη, Βασίλης Μάνθος, είναι αυτός που με τις δηλώσεις του έκανε εμφανές ότι πιστεύει στις δυνάμεις της ομάδας του .

Και ότι πέταξαν για τη Βιέννη μόνο με έναν στόχο. لعبة 21 Τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. قواعد لعبة بوكر

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μάνθου:

«Θα τα δώσουμε όλα απέναντι στη Φίβερς. Έχουμε αφήσει πίσω το πρώτο παιχνίδι, με πολλή δουλειά κι αφοσίωση, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα αντιμετωπίσουμε κατάματα τον αντίπαλο μας, ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μας αναλογεί. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, μιας και παίζουμε εκτός έδρας, με πολλή ένταση, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ελπίζω να τα καταφέρουμε για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στη Ευρώπη.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ