fbpx

EHF European Cup: Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ η Πυλαία

EHF European Cup: Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ η Πυλαία

Ένα διπλό ραντεβού έχει η ομάδα της Πυλαίας, με την αντίστοιχη του ΑΠΟΕΛ, για τον 1ο γύρο του EHF European Cup.

Αξιοσημείωτο είναι πως και οι δύο αναμετρήσεις θα γίνουν στην Κύπρο, με την πρώτη να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, στις 16:00 (17/09), και τυπικά γηπεδούχα την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ενώ η δεύτερη αναμέτρηση θα γίνει μία μέρα αργότερα, Κυριακή (18/09), την ίδια ώρα όπως και η πρώτη.

Σχετικά με τις επικείμενες αναμετρήσεις, αλλά και για την κατάσταση της ομάδας του, μίλησε ο προπονητής της Πυλαίας, Μπάμπης Ανανιάδης.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως θα πρέπει να δουλέψουν πολύ στις αδυναμίες που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ περιμένει δύο πολύ δυνατές “μάχες”, με την Κυπριακή ομάδα.

Όσα είπε ο Μπάμπης Ανανιάδης:

«Από τον αγώνα του Σούπερ Καπ κρατάμε σίγουρα τη γενική καλή εικόνα της ομάδας, πάντα σχετικά με την περίοδο που βρισκόμαστε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στις αδυναμίες, τις οποίες έχουμε εντοπίσει. مواقع الرهان على المباريات Σίγουρα η σκληρή δουλειά και ο χρόνος θα φέρουν ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. العاب مقابل المال Μπήκαμε σε ευρωπαϊκή εβδομάδα, όπου το Σαββατοκύριακο παίζουμε διπλό παιχνίδι εναντίον του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Για δεύτερη φορά στην ιστορία της ομάδας, συμμετέχουμε σε αυτό τον θεσμό, μετά την περσινή μας εμπειρία. Σεβόμαστε πολύ την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Θέλει πάρα πολύ συγκέντρωση στο πλάνο, και καλή προετοιμασία, σωματική και πνευματική, για να μπορέσουμε για πρώτη φορά να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε πολύ, και θα δώσουμε το 100% για να το καταφέρουμε». لعب بوكر

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ