fbpx

Σούπερ Καπ, Ολυμπιακός – Πυλαία 30-24: “Ερυθρόλευκο” το πρώτο τρόπαιο

Σούπερ Καπ, Ολυμπιακός – Πυλαία 30-24: “Ερυθρόλευκο” το πρώτο τρόπαιο

Ο Ολυμπιακός μετά από ένα καταπληκτικό ματς κόντρα στην Πυλαία στο κλειστό της Ηλιούπολης, στέφθηκε «βασιλιάς» του Σούπερ Καπ, επικρατώντας της Κυπελλούχου Ελλάδος με 30-24.

Με τον τελικό του θεσμού να αναβιώνει μετά από 23 χρόνια άρχισε το Σάββατο η αγωνιστική δράση για το χάντμπολ. Ο αγώνας μάλιστα είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα δόθηκαν στο ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Να σημειωθεί ότι, πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο της Λένας Πετράκη.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το δεξί για την Πυλαία, αφού προηγήθηκε πρώτη στο σκορ. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν άφησε τους αντιπάλους να ξεφύγουν στο σκορ, ισοφαρίζοντας σε κάθε τέρμα που προηγούνταν. العاب روليت Αυτό γινόταν μέχρι το 4-4, αφού από εκείνο το σημείο και μετά οι «ερυθρόλευκοι» πήραν κεφάλι και με τρία συνεχόμενα τέρματα έφτασαν στο 7-4.

Η Πυλαία απάντησε γρήγορα φέρνοντας το ματς στα ίσα για το 10-10. Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες πήραν ξανά προβάδισμα καταφέρνοντας να χτίσουν μια μικρή διαφορά. Έτσι έκλεισαν… το ημιχρόνο με 16-12.

Στο δεύτερο μέρος, η Πυλαία κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ τους «ερυθρόλευκους» και να τους φτάσει μια «ανάσα» στο σκορ (20-19). مراهنات اون لاين Ο Ολυμπιακός παρέμεινε συγκεντρωμένος και με ένα καλό σερί μπόρεσε να αυξήσει ξανά τη διαφορά. ربح فلوس

Στη συνέχεια, δεν άλλαξε κάτι, αφού οι Πειραιώτες διαχειρίστηκαν εξαιρετικά την διαφορά που είχαν χτίσει, φτάνοντας στο τελικό 30-24, το οποίο τους έδωσε και την πρώτη κούπα της σεζόν.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-4, 7-5, 10-10, 12-11, 16-12 (ημ.), 18-14, 20-17, 22-19, 24-20, 30-24

Ολυμπιακός (Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Νιοκάς, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης, Κανδύλας, Μπάγιος, Παπαδόπουλος, Δομπρής, Βέμπερ, Πασσιάς, Μοντόρο, Σαβούλιτσα, Οστρούσκο, Γκρατζάν, Μιχαηλίδης, Μπάουερ.

Πυλαία (Ανανιάδης): Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης, Μανωλούδης, Μέτσης, Τσαμεσίδης, Καταγκιοζόπουλος, Λατσάκου, Γιαννακίδης, Κουκμίσης, Τσορτσέκης, Μπάτζιος, Αλεξανδρίδης, Κυριακίδης, Σιγγιρίδης, Γιορανίδης, Αλατσατιανό

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ