fbpx

ΑΕΚ: Δεύτερη νίκη στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

ΑΕΚ: Δεύτερη νίκη στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Η ΑΕΚ νίκησε 30-22 την Ανόρθωση και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης».

Η Ένωση κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό της και θα μάθει τον αντίπαλό της στον μεγάλο τελικό, από τον νικητή του ζευγαριού Διομήδης ΆργουςΡαμάτ Αρσον. Η ΑΕΚ επέβαλε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό της και αφού προηγήθηκε ακόμα και με επτά τέρματα διαφορά (11-4), τελικά πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 15-9. Ο Αλέξης Αλβανός δοκίμαζε πρόσωπα και σχήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Αυτό δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος, με την ΑΕΚ να φτάνει τελικά στη νίκη 30-22.

Διαιτητές: Ζήσης-Χαραλαμπιδης

ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Αρσιτς, Μάτσκεβιτς, Τικ, Αραμπατζής 4, Μόγια, Νικολαΐδης 2, Ηλιόπουλος, Αλμέϊδα, Κοτσιώνης 2, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 3, Σόκολιτς, Τσιτόμπι, Κεδέρης, Ρογκούλσκι 3, Ζίφκοβιτς 7, Μαντάλινιτς 7, Βαρδαξόπουλος 2.

Ανόρθωση (Μάριος Ευσταθιάδης): Ι. Αργυρού 3, Φέκκας, Βόρκας, Νικηφόρου 1, Παπακυπριανού, Χ. الروليت الامريكي Αργυρού 7, Κλιγκλ 1, Μηνά, Γιωργαλλής, Σπίγιακ 2, Κάραν, Πέλκο 1, Βαλντέζ, Μιχαηλίδης 2, Γιάτα 2, Ξενοφώντος, Κεσίδης 2, Ευδοκίμοφ, Ζάγια 1. كرابس

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ