fbpx

Ολυμπιακός: Με Καρασαββίδη και του χρόνου

Ολυμπιακός: Με Καρασαββίδη και του χρόνου

Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Καρασαββίδης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον επιτυχημένο Έλληνα τεχνικό ο οποίος οδήγησε την ομάδα στον τίτλο με 3-1 επί της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καρασαββίδη. لعبه البوكر لعبه البوكر Ο Έλληνας τεχνικός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας».

Ο Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε αμέσως μετά:

«Τα συναισθήματα που βιώσαμε μέσα στην ομάδα, αλλά κυρίως τα συναισθήματα που μας προκάλεσε η συμπαράσταση του κόσμου μας τις τελευταίες μέρες, ήταν ο καλύτερος επίλογος για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Έχουμε ένα πρότζεκτ. Το πρώτο βήμα, η οικοδόμηση, έγινε. Το επόμενο είναι η βελτίωση. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι, ότι στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή και να δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα και τη νέα σεζόν. لعبة بلاك جاك مجانية Σας θέλουμε κοντά μας και την επόμενη χρονιά». العاب مقابل المال

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ