fbpx

Παγκόσμιο Ενόργανης: Εκτός Ολυμπιακών εισιτηρίων ο Ηλιόπουλος – Τελευταία ευκαιρία στο Ευρωπαϊκό του 2024

Παγκόσμιο Ενόργανης: Εκτός Ολυμπιακών εισιτηρίων ο Ηλιόπουλος – Τελευταία ευκαιρία στο Ευρωπαϊκό του 2024

Δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της απευθείας Ολυμπιακής πρόκρισης για τον Νίκο Ηλιόπουλο στην Αμβέρσα, μιας και δεν μπόρεσε να μπει στην τελική 8άδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, αλλά θα έχει μία ακόμη ευκαιρία τον ερχόμενο Απρίλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στον 6ο και τελευταίο όμιλο του προκριματικού των ανδρών, με την επιδίωξη να πετύχει άριστες εκτελέσεις και στα έξι όργανα προκειμένου να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό βαθμολογικό άθροισμα στο σύνθετο ατομικό.

Ωστόσο, το πολύ καλό ξεκίνημά του σε άλμα και δίζυγο δεν είχε ανάλογη συνέχεια και οι 76,830 βαθμοί που συγκέντρωσε στο σύνολο (έδαφος: 12,466 β., πλάγιος ίππος: 11,966 β., κρίκοι: 11,966 β., άλμα: 13,533 β., δίζυγο: 13,933 β., μονόζυγο: 12,966 β.) δεν ήταν αρκετοί για να του χαρίσουν ένα από τα οκτώ εισιτήρια του τελικού.

Ο Ηλιόπουλος και οι υπόλοιποι αθλητές της Εθνικής ομάδας θα έχουν πάντως μία τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσουν την Ολυμπιακή πρόκριση, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ερχόμενης χρονιάς στο Ρίμινι (24-28/4), όπου θα δοθεί άλλο ένα εισιτήριο μέσω του σύνθετου ατομικού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική