fbpx

Παγκόσμιο Ενόργανης: Εντυπωσιακός ο Πετρούνιας στην Αμβέρσα (vid)

Παγκόσμιο Ενόργανης: Εντυπωσιακός ο Πετρούνιας στην Αμβέρσα (vid)

Καταπληκτική επίδοση από τον Λευτέρη Πετρούνια στην εκτέλεση του προγράμματός του, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού ομίλου του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής στην Αμβέρσα, και ετοιμάζεται για μία ακόμα παρουσία σε μεγάλο τελικό.

Ο 32χρονος Έλληνας Ολυμπιονίκης πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση σε διεθνή διοργάνωση εκτελώντας άψογα το πρόγραμμα του, το οποίο είχε βαθμό δυσκολίας 6,3, και πήρε συνολική βαθμολογία από τους κριτές 14.900 β. (8.600 εκτέλεση, 6.300 η δυσκολία).

Αυτή τη στιγμή, ο Πετρούνιας βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει σχεδόν σίγουρη την παρουσία του στον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (7/10), και για την ώρα περιμένει τις επιδόσεις των υπόλοιπων αθλητών, για να δει την τελική του θέση.

Οι φιναλίστ στους κρίκους, αλλά και σε όλα τα αγωνίσματα, θα αναδειχθούν επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής (1/10), με την ολοκλήρωση του προκριματικού ανδρών, αλλά ο «άρχοντας των κρίκων» έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει μία θέση στην οκτάδα του τελικού, μέσα από τον οποίο διεκδικεί και την Ολυμπιακή πρόκριση για το «Παρίσι 2024».

Τις προσπάθειές του στον προκριματικό γύρο έκανε και ο Στέφανος Τσολακίδης, ο οποίος βαθμολογήθηκε με 12,933 στο δίζυγο και είναι προς το παρόν 33ος στην κατάταξη του αγωνίσματος, μένοντας εκτός του Top-8.

Στον τελευταίο προκριματικό όμιλο (Κυριακή 1/10, ώρα 13:15- 5:05) θα αγωνιστεί επίσης ο Νίκος Ηλιόπουλος, ο οποίος θα διεκδικήσει την Ολυμπιακή πρόκριση μέσω του σύνθετου ατομικού.

Ο 29χρονος πρωταθλητής θα κυνηγήσει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και στα 6 όργανα, ώστε το βαθμολογικό άθροισμα να τον φέρει ψηλά στην κατάταξη του σύνθετου ατομικού και να μπει στο Top-8.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική