fbpx

Επίσκεψη στήριξης στη Μίκρα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

Επίσκεψη στήριξης στη Μίκρα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

Τις ανάγκες των αθλητών της Γυμναστικής στη Βόρεια Ελλάδα, όπως και τους επόμενους μεγάλους στόχους των εθνικών ομάδων, κατέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, κατά την επίσκεψη του το μεσημέρι της Δευτέρας 04/09 στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Τον κ. Βρούτση, που έφτασε συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλο Πέτρογλου και τη γενική γραμματέα Δήμητρα Γιαννιού, υποδέχθηκε και ξενάγησε στο «Σπίτι της Γυμναστικής» ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αβραάμ Σαπρανίδης, ο οποίος τον ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του προέδρου της Ομοσπονδίας Αθανάσιου Σταθόπουλου τόσο για την επίσκεψή του στη Μίκρα όσο και για το ουσιαστικό ενδιαφέρον που έχει δείξει για την ελληνική γυμναστική.

Παρών στην υποδοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού ήταν, επίσης, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. και πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Νεκτάριος Κελεσίδης, ενώ τους ομοσπονδιακούς προπονητές εκπροσώπησε ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης Βασίλης Τσολακίδης.

Κατά την ξενάγηση του κ. Βρούτση, ο Αβραάμ Σαπρανίδης παρουσίασε τις ανάγκες του χώρου, για την κάλυψη των οποίων είναι απαραίτητη η αρωγή της Πολιτείας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο ζήτημα της ανανέωσης των οργάνων με έμφαση στην προμήθεια ενός καινούργιου ταπί ενόργανης γυμναστικής, καθώς και στο σχέδιο ενεργειακής αναβάθμισης του γυμναστηρίου.

Παράλληλα, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. υπογράμμισε την αγαστή συνεργασία ανάμεσα στην Ομοσπονδία και στη διοίκηση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, ευχαριστώντας δημόσια τον κ. Πέτρογλου και την κα. Γιαννιού για τη βοήθεια που παρέχουν σε όλο αυτό το διάστημα.

Στην συνέχεια, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού είδε τους αθλητές και τις αθλήτριες ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής που προπονούνται καθημερινά στον χώρο, είχε σύντομη εγκάρδια συνομιλία με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς που εργάζονται εκεί και άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον Βασίλη Τσολακίδη, ο οποίος του παρουσίασε τον απόλυτα επιτυχημένο απολογισμό του πρόσφατου ευρωπαϊκού καμπ ενόργανης αγοριών 13-16 ετών, καθώς και την εξίσου αισιόδοξη προοπτική του 4ου διεθνούς τουρνουά ενόργανης γυμναστικής “Horizon Cup” που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο.

Ο κ. Βρούτσης ενημερώθηκε, επίσης, για τις προσδοκίες και για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ενόργανης, ρυθμικής και τραμπολίνο, οι οποίες κυνηγούν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική