fbpx

Παγκόσμιο Ρυθμικής: Αναχωρούν για Βαλένθια οι Εθνικές μας ομάδες

Παγκόσμιο Ρυθμικής: Αναχωρούν για Βαλένθια οι Εθνικές μας ομάδες

Για τη Βαλένθια θα αναχωρήσουν οι Εθνικές ομάδες της ρυθμικής, για να διεκδικήσουν την Ολυμπιακή πρόκριση μέσα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ισπανικής πόλης, από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα και βρέθηκε στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, για να ενισχύσει και να χειροκροτήσει την Εθνική ομάδα του Ανσάμπλ (Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέτα Τοπολλάι) και την αθλήτρια του Ατομικού Παναγιώτα Λύτρα, που παρουσίασαν με επιτυχία τα προγράμματά τους και έδειξαν έτοιμες να κυνηγήσουν τον μεγάλο στόχο τους.

Αντίστοιχο τεστ πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα “Ι. Μελισσανίδης”, με πρωταγωνίστρια την αθλήτρια του Ατομικού Μαρία Δερβίση, που επίσης εκτέλεσε τα προγράμματά της με όμορφο τρόπο και δέχθηκε ευχές για καλή επιτυχία, λίγο πριν “πετάξει” για τη Βαλένθια.

Στο ΚΥΕ του Αγίου Κοσμά, όπου έγινε αγιασμός από τον πατέρα Γεώργιο πριν από το αγωνιστικό τεστ των Εθνικών ομάδων, τη διοίκηση της ΕΓΟ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή, Η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη και τα μέλη του ΔΣ Βούλα Κουβάτσου και Ελένη Μιχοπούλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική