fbpx

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Κύπρο για Πετρούνια, Ηλιόπουλο και Τσολακίδη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Κύπρο για Πετρούνια, Ηλιόπουλο και Τσολακίδη

Αλλαγή παραστάσεων και σκληρή δουλειά σε καλές συνθήκες στην Κύπρο για τους πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια, Νίκο Ηλιόπουλο και Στέφανο Τσολακίδη. Οι κορυφαίοι γυμναστές ολοκλήρωσαν χτες Σάββατο 12/08 στη Λάρνακα τις κοινές προπονήσεις, που έκαναν για μία βδομάδα με την αντίστοιχη εθνική ομάδα της Κύπρου.

Το κλιμάκιο της εθνικής Ελλάδας ήταν στην Κύπρο από τη Δευτέρα 07/08 στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το κομβικό προ-Ολυμπιακό Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας, που θα διεξαχθεί στο διάστημα από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2023. Οι προπονήσεις έλαβαν χώρα στο γυμναστήριο Βύρων στη Λάρνακα. Οι Έλληνες πρωταθλητές συνοδεύονταν από τους προπονητές Δημήτρη Ράφτη, Βασίλη Τσολακίδη και τη φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς.

Το κλιμάκιο της κυπριακής εθνικής ομάδας αποτελείτο από του Μάριος Γεωργίου, Ηλία Γεωργίου, Σωκράτη Πηλακούρη και Μιχάλη Χαρή μαζί με τους προπονητές Παναγιώτη Πετρίδη, Παναγιώτη Σιήππη, Ηρόδοτο Γιωργαλλά και Σωτήρη Στυλιανού.

Φυσικά η παρουσία του βασιλιά των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια, του Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή κόσμου και Ευρώπης, τράβηξε την προσοχή πολλών ντόπιων γυμναστών, που βρέθηκαν για προπονήσεις στον ίδιο χώρο.  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική