fbpx

Στη Φλόριντα Γράψας και Κασάπογλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο τραμπολίνο

Στη Φλόριντα Γράψας και Κασάπογλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο τραμπολίνο

Οι Μάριος Γράψας και Λίλα Κασάπογλου, αναχώρησαν την Παρασκευή (28/7) με προορισμό τις ΗΠΑ, για να εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τραμπολίνο του Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, στις 4-5 Αυγούστου.

Μαζί με τους διεθνείς μας, θα βρεθούν οι προπονητές Κυριάκος Μαβιτζής, Ράνια Ρούτση και ο διεθνής κριτής Βαγγέλης Κολοζάκης.

Οι Έλληνες εκπρόσωποι θα προπονηθούν για μια εβδομάδα στο Παλμ Μπιτς, πριν μπουν στη μάχη του παγκοσμίου κυπέλλου, ξεκινώντας την προσπάθειά τους την επόμενη Παρασκευή (4/8) στους προκριματικούς του ατομικού τραμπολίνο ανδρών και γυναικών, ενώ μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο (5/8), θα διεξαχθούν διαδοχικά οι ημιτελικοί και οι τελικοί.

Πρόκειται για τον δεύτερο σταθμό της προ-Ολυμπιακής σειράς αγώνων για τους Έλληνες αθλητές, έπειτα από την αντίστοιχη διοργάνωση που προηγήθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας, ενώ θα ακολουθήσει άλλος ένας αγώνας, τον Οκτώβριο στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Οι συνολικοί πόντοι που θα κερδίσει κάθε αθλητής-αθλήτρια στα προ-Ολυμπιακά παγκόσμια κύπελλα θα υπολογιστούν για τη διαμόρφωση της παγκόσμιας κατάταξης της διετίας 2023-2024, οι κορυφαίοι της οποίας θα κατακτήσουν στο τέλος εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική