fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής: Στον τελικό στις κορύνες και 14η στο σύνθετο η Λύτρα

Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής: Στον τελικό στις κορύνες και 14η στο σύνθετο η Λύτρα

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Παναγιώτα Λύτρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής του Μιλάνου, όπου πήρε την πρόκριση για τον τελικό στις κορύνες, αλλά και την 14η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια ήταν εκπληκτική στις κορύνες και με 31,900 β. κέρδισε την 8η θέση και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (23/07, 17:35- 18:05 ώρα Ελλάδας), ενώ στην κορδέλα πρόσθεσε άλλους 29,250 β., για να φτάσει συνολικά τους 123,250 β στο άθροισμα και να πάρει τη 14η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Έτσι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναμένεται να πανηγυρίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς θα έχει ως στόχο να τερματίσει μέσα στο «τοπ 17» του τελικού του σύνθετου ατομικού για να κατακτήσει ένα από τα ισάριθμα Ολυμπιακά εισιτήρια.

Οι προκριματικοί του παγκοσμίου κυπέλλου του Μιλάνου ολοκληρώνονται απόψε με το δεύτερο σκέλος του σύνθετου αγώνα του ανσάμπλ, στο πλαίσιο του οποίου η ελληνική ομάδα (Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι, αναπληρωματική: Εΐρα Λάουρα Γκικόκα) και άλλες 15 χώρες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στις 3 κορδέλες/2 μπάλες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική