fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής: Άγγιξε τον τελικό στα 5 στεφάνια η Εθνική Ανσάμπλ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής: Άγγιξε τον τελικό στα 5 στεφάνια η Εθνική Ανσάμπλ

Ένα βήμα πριν την πρόκρισή της στον τελικό των 5 στεφανιών βρέθηκε η Εθνική Ανσάμπλ Γυναικών στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής του Μιλάνου (21-23/7)

Η ελληνική ομάδα (Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι, αναπληρωματική: Ειρήνη Κονιστή) έδειξε ότι έχει δυνατότητες και έμεινε ένα βήμα μακριά από την είσοδο στην οκτάδα των φιναλίστ.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Ανσάμπλ τερμάτισε 9η μεταξύ των 16 χωρών με 31,750 βαθμούς και θα είναι 1η αναπληρωματική ενόψει του τελικού της Κυριακής (23/7).

Οι διεθνείς μας θα παρουσιάσουν το Σάββατο (22/07), το πρόγραμμά τους στις 3 κορδέλες/2 μπάλες, με την Κονιστή να παίρνει θέση στο ταπί αντί της Γκικόκα, διεκδικώντας άλλη μία επιτυχημένη εμφάνιση και το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος.

Παράλληλα, από το άθροισμα των δύο προγραμμάτων θα προκύψει η τελική κατάταξη του σύνθετου αγώνα, με τη χώρα μας να κυνηγά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, που θα της δώσει ώθηση ενόψει του προσεχούς προ-Ολυμπιακού παγκόσμιου πρωταθλήματος της Βαλένθια (23-27 Αυγούστου).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική