fbpx

Με πενταμελή αποστολή η Ελλάδα στο 17ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας

Με πενταμελή αποστολή η Ελλάδα στο 17ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας

Με πέντε αθλητές της ενόργανης θα ταξιδέψει η ελληνική γυμναστική στο 17ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας (EYOF), που θα φιλοξενηθεί στο Μάριμπορ της Σλοβενίας από τις 23 έως τις 29 Ιουλίου.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος οι έφηβοι Σεραφείμ Εμινίδης, Άγγελος Μελικσετιάν, Κυριάκος Χατζηιωαννίδης και οι νεάνιδες Δέσποινα Σάγκα, Μαρία-Μαρκέλλα Σπηλιοπούλου.

Οι διεθνείς μας αναχώρησαν σήμερα, Σάββατο (22/07) για την πόλη της Σλοβενίας συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή των αγοριών και αρχηγό αποστολής Γιάννη Ζαχαριάδη, τον προπονητή των κοριτσιών Θανάση Μπανούση και τη διεθνή κριτή Ελπίδα Στεφανίδου.

Η αυλαία θα ανοίξει την ερχόμενη Τρίτη (25/07) με τον γενικό αγώνα των αγοριών, που θα διαμορφώσει την τελική κατάταξη στο ομαδικό και στο σύνθετο ατομικό, αποτελώντας παράλληλα προκριματικό για τα επιμέρους όργανα, ενώ την Τετάρτη (26/07) θα γίνει ο αντίστοιχος γενικός αγώνας των κοριτσιών. Την Πέμπτη (27/07) θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά το πρωτότυπο αγώνισμα των μικτών ζευγαριών, στο οποίο ένας αθλητής και μία αθλήτρια από κάθε χώρα θα αναμετρώνται με αντίστοιχα ζευγάρια άλλων χωρών σε νοκ άουτ γύρους, αγωνιζόμενοι σε ένα διαφορετικό όργανο κάθε φορά. Τέλος, την Παρασκευή (28/07) και το Σάββατο (29/07) θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένοι τελικοί οργάνων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική