fbpx

Στη Μίκρα για προπονήσεις η εθνική ενόργανης γυναικών της Σουηδίας (pics)

Στη Μίκρα για προπονήσεις η εθνική ενόργανης γυναικών της Σουηδίας (pics)

Τη Θεσσαλονίκη και το Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας επέλεξε για την καλοκαιρινή προετοιμασία της η εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής γυναικών της Σουηδίας και για περίπου μία εβδομάδα θα πραγματοποιήσει προπονήσεις στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» έπειτα από σχετικό αίτημα της σουηδικής ομοσπονδίας προς την Ε.Γ.Ο..

Τη σουηδική αποστολή υποδέχθηκε στη Μίκρα ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Υψηλών Επιδόσεων Ενόργανης, Αβραάμ Σαπρανίδης, καλωσορίζοντας εκ μέρους του Προέδρου Αθανάσιου Σταθόπουλου και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τις αθλήτριες και τους προπονητές της σκανδιναβικής χώρας, οι οποίοι είχαν παράλληλα την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς του Κέντρου Υψηλών Επιδόσεων της Θεσσαλονίκης, προς όφελος και των δύο πλευρών.

Η εθνική γυναικών της Σουηδίας, που έχει εξασφαλίσει την ομαδική πρόκριση για το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα του ερχόμενου φθινοπώρου στην Αμβέρσα, έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη με επταμελή ομάδα, αποτελούμενη από τις Άλβα Έρικσον, Μάγια Σταλ, Έμελι Βέστλουντ, Νάταλι Βέστλουντ, Ελίνα Γκράβιν, Τόνια Πάουλσον και Τζένιφερ Γουίλιαμς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική