fbpx

Διπλή πρόκριση της Λύτρα στους τελικούς οργάνων στο Κλουζ

Διπλή πρόκριση της Λύτρα στους τελικούς οργάνων στο Κλουζ

Η Παναγιώτα Λύτρα έδειξε για ακόμα μια φορά τις δυνατότητές της στο παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ ρυθμικής γυμναστικής του Κλουζ, αφού σφράγισε το εισιτήριο για τους τελικούς οργάνων της Κυριακής (16/07) τόσο στο στεφάνι όσο και στην μπάλα.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια κατέλαβε την 7η θέση στον προκριματικό του στεφανιού με 31,500 β. και την 8η στον αντίστοιχο προκριματικό της μπάλας με 30,600 β..

Μάλιστα, βρίσκεται στην 9η θέση της προσωρινής κατάταξης του σύνθετου ατομικού, έπειτα από τη διεξαγωγή των δύο από τα συνολικά τέσσερα όργανα.

Το Σάββατο (15/07), η Ελληνίδα εκπρόσωπος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στις κορύνες και στην κορδέλα, με στόχο να βρεθεί και πάλι μέσα στην οκτάδα των φιναλίστ.

Το παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ της ρουμανικής πόλης, όπως και το παγκόσμιο κύπελλο του Μιλάνου που θα ακολουθήσει την ερχόμενη εβδομάδα, αποτελούν για τη Λύτρα τους τελευταίους αγώνες προετοιμασίας πριν από το κρίσιμο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαλένθια (23-27 Αυγούστου), μέσα από το οποίο θα επιχειρήσει να κατακτήσει την απευθείας Ολυμπιακή πρόκριση για το Παρίσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική