fbpx

Στη Ρουμανία για το παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ η Λύτρα

Στη Ρουμανία για το παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ η Λύτρα

Η Παναγιώτα Λύτρα είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ ρυθμικής γυμναστικής του Κλουζ, από τις 14 έως τις 16 Ιουλίου.

Η διοργάνωση που θα αποτελέσει το προτελευταίο της τεστ προετοιμασίας ενόψει του προ-Ολυμπιακού παγκοσμίου πρωταθλήματος του Αυγούστου.

Μαζί με τη 16χρονη αθλήτρια βρίσκονται από την Τετάρτη (12/07) στη ρουμανική πόλη η προπονήτριά της Μορφούλα Ντώνα και η διεθνής κριτής Μαρία Πατρινέλλη.

Η αυλαία στο παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ της Ρουμανίας θα ανοίξει την Παρασκευή (14/07) με τα δύο πρώτα όργανα του σύνθετου ατομικού (στεφάνι, μπάλα), ενώ το Σάββατο (15/07) οι αθλήτριες θα αγωνιστούν στα υπόλοιπα δύο όργανα (κορύνες, κορδέλα) και την Κυριακή (16/07) θα διεξαχθούν οι τελικοί οργάνων με την συμμετοχή οκτώ φιναλίστ σε καθέναν από αυτούς.

Η νεαρή πρωταθλήτρια του ατομικού μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της, με τη σκέψη στο κρίσιμο παγκόσμιο πρωτάθλημα του ερχόμενου μήνα στη Βαλένθια της Ισπανίας (23-27 Αυγούστου), μέσα από το οποίο θα κυνηγήσει την απευθείας Ολυμπιακή πρόκριση.

Αμέσως μετά τη διοργάνωση του Κλουζ θα ακολουθήσει η συμμετοχή της Λύτρα στο παγκόσμιο κύπελλο του Μιλάνου (21-23 Ιουλίου), όπου παρούσα θα είναι και η Εθνική Ανσάμπλ Γυναικών, στην τελική αγωνιστική πρόβα της ελληνικής ομάδας πριν από το προ-Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική