fbpx

Πρόβα παγκοσμίου πρωταθλήματος κάνει η εθνική ομάδα ρυθμικής νεανίδων στην Αίγυπτο

Πρόβα παγκοσμίου πρωταθλήματος κάνει η εθνική ομάδα ρυθμικής νεανίδων στην Αίγυπτο

Το τελικό τεστ ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος νεανίδων κάνουν από σήμερα 09/06 στο διεθνές τουρνουά “Pharaoh’s Cup”, οι εθνικές μας ομάδες ρυθμικής γυμναστικής στη συγκεκριμένη κατηγορία. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 11 του μήνα και αποτελούν την πρόβα τζενεράλε των κοριτσιών για την κορυφαία διοργάνωση, που έρχεται το επόμενο μήνα στο Κλουζ της Ρουμανίας (07-09 Ιουλίου).

Στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα βρίσκονται η πρωταθλήτρια του ατομικού νεανίδων Ουρανία Συγκούνα, καθώς και η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων (Ελευθερία Καντερέ, Ευσταθία Κοντοπούλου, Ειρήνη Κράλη, Στεφανία Μπακοπούλου, Μαριάνθη Σιμιτζή, Κατερίνα Χολίδη), στον απόηχο της επιτυχημένης συμμετοχής της στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπακού.

Την ελληνική αποστολή στην Αίγυπτο, συμπληρώνουν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Σοφία Αϊβαθιάδου, Μορφούλα Ντώνα, η διεθνής κριτής Σοφία Μπούρα, καθώς και η Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας Ειρήνη Αϊνδιλή ως αρχηγός της αποστολής.

Το πρόγραμμα αρχίζει με τους προκριματικούς, που διεξάγονται σε δύο σκέλη, την Παρασκευή (09/06) και το Σάββατο (10/06), ενώ οι τελικοί των οργάνων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (11/06), τόσο για το ατομικό όσο και για το ανσάμπλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική