fbpx

Ευρωπαϊκό Ρυθμικής: 7η θέση για την Εθνική Ανσάμπλ Γυναικών στις 3 κορδέλες/2 μπάλες

Ευρωπαϊκό Ρυθμικής: 7η θέση για την Εθνική Ανσάμπλ Γυναικών στις 3 κορδέλες/2 μπάλες

Έπεσε στο Μπακού η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής, με την Εθνική Ανσάμπλ Γυναικών να κατακτά την 7η θέση στον τελικό με τις 3 κορδέλες/2 μπάλες, στη δεύτερη διαδοχική παρουσία της μεταξύ των φιναλίστ του θεσμού.

Η ελληνική ομάδα (Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέτα Τοπολλάι, αναπληρωματική: Εΐρα Λάουρα Γκικόκα) συγκέντρωσε 28,750 βαθμούς στο πρόγραμμά της με μουσική υπόκρουση το κομμάτι “Blizzard” των “Audiomachine” και κατέλαβε την 7η θέση, ωστόσο άξιζε να βρεθεί τουλάχιστον μέσα στην κορυφαία πεντάδα, αφού η εκτέλεσή της ήταν πολύ καλή και δικαιούνταν ακόμα υψηλότερη βαθμολογία από εκείνη που είχε πάρει στον προκριματικό (29,400 β.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το ελληνικό ανσάμπλ είχε επίσης κερδίσει την 7η θέση στο ίδιο αγώνισμα στο περσινό ευρωπαϊκό του Τελ Αβίβ και έτσι κατάφερε να φτάσει στο Μπακού σε μία επιτυχία που δεν είχε επαναληφθεί την τελευταία εικοσαετία.

Τα μετάλλια στον τελικό με τις 3 κορδέλες/2 μπάλες κατέκτησαν κατά σειρά η “οικοδέσποινα” ομάδα του Αζερμπαϊτζάν (32,250 β.), το Ισραήλ (32,150 β.) και η Ισπανία (31,200 β.).

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει από το Μπακού τη Δευτέρα (22/05), μέσω Κωνσταντινούπολης με την πτήση “TK 1843” της “Turkish Airlines”και αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” στις 08:35 το πρωί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική