fbpx

Πανελλήνιο Ακροβατικής: Πρεμιέρα στην Βέροια με 300 αθλητές και αθλήτριες (pics)

Πανελλήνιο Ακροβατικής: Πρεμιέρα στην Βέροια με 300 αθλητές και αθλήτριες (pics)

Με χορταστικό θέαμα από 300 αθλητές και αθλήτριες από 22 σωματεία, που αντάμειψαν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα του “Φιλίππειου”, άνοιξε το Σάββατο (08/04) στη Βέροια η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακροβατικής Γυμναστικής όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης, που πραγματοποιείται από την ΕΓΟ με την καθοριστική υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, περιλάμβανε τους προκριματικούς όλων των αγωνισμάτων, ενώ το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί την Κυριακή (9/4) με τους τελικούς.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων τίμησε με την παρουσία του, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Θανάσης Δέλλας, ο οποίος στον χαιρετισμό που απεύθυνε καλωσόρισε τους αθλητές και τους προπονητές, ενώ ευχαρίστησε την ΕΓΟ για την εμπιστοσύνη προς τον Δήμο Βέροιας, καθώς και τα σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΓΟ και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας Κώστας Πανταζής ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. και του Προέδρου της ΕΓΟ Αθανάσιου Σταθόπουλου τον Δήμο Βέροιας και τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη για την αρωγή του, καθώς και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, αλλά και τα τοπικά σωματεία της ακροβατικής που συνέβαλαν στην επιτυχή προετοιμασία και διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Το “παρών” έδωσε, επίσης, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αβραάμ Σαπρανίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική