fbpx

European Gymnastics για Μιλλούση: «Η Ελληνίδα θεά επιστρέφει» (vid)

European Gymnastics για Μιλλούση: «Η Ελληνίδα θεά επιστρέφει» (vid)

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αττάλειας η Βασιλική Μιλλούση επιστρέφει στους αγώνες, έπειτα από 4,5 χρόνια και θα είναι μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια.

Η 39χρονη είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο την απόφασή της να ξαναρχίσει πρωταθλητισμό, έπειτα από την απόκτηση των δύο παιδιών της.

Πέρα από αυτό όμως, στην Τουρκία ταξίδεψαν τόσο οι κόρες του ζευγαριού, όσο και οι μητέρες τους, για να τους βοηθήσουν.

Την Μ. Δευτέρα (11/4) η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε την τελική προπόνηση (πόντιουμ) στην Αττάλεια, όπου ξεκινά την Μ. Τρίτη (12/4) το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

Με αφορμή την πρόβα τζενεράλε της Μιλλούση, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής ανέβασε ένα βίντεο από την προετοιμασία της, συνοδεύοντας το με την εξής λεζάντα: «Η Ελληνίδα θεά επιστρέφει».

Η 39χρονη αθλήτρια είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της διοργάνωσης και αρχικά δηλώθηκε και στα τέσσερα όργανα και επί τουρκικού εδάφους αποφασίστηκε η συμμετοχή στη δοκό ισορροπίας.

Ο προκριματικός των γυναικών θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04) και η Εθνική ομάδα έχει κληρωθεί στον 1ο από τους τέσσερις ομίλους (10:00 – 12:00).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική