fbpx

Επιτυχημένοι οι αγώνες του Προκριματικού Τραμπολίνο Α’-Β’-Γ’-Δ’ κατ. και Περιφερειακού επιπέδων 1-4 (pics)

Επιτυχημένοι οι αγώνες του Προκριματικού Τραμπολίνο Α’-Β’-Γ’-Δ’ κατ. και Περιφερειακού επιπέδων 1-4 (pics)

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Προκριματικού Τραμπολίνο Συλλόγων & Ατομικού Α’-Β’-Γ’-Δ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων) 5ου Επιπέδου και του Περιφερειακού Αγώνα Τραμπολίνο 1-4 Επιπέδων, Β’ Περιφέρειας.

Ο αγώνας διεξήχθη στην Ξάνθη, στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο “Φίλιππος Αμοιρίδης”, στις 8-9 Απριλίου 2023, με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Ξάνθης και με την αρωγή του σωματείου Ερατώ Ξάνθης, που συνέβαλε στην άρτια προετοιμασία και τέλεση της διοργάνωσης.

Τις ευχαριστίες του Προέδρου της ΕΓΟ Αθανάσιου Σταθόπουλου και του μέλους του ΔΣ και Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της Ομοσπονδίας Ελένης Τζαβάρα προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, εξέφρασε ο διεθνής κριτής Βαγγέλης Κολοζάκης, ο οποίος απένειμε εκ μέρους της διοίκησης της ΕΓΟ τιμητική πλακέτα στον κ. Τσέπελη.

Στους αγώνες παρέστησαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ξάνθης Εμμανουήλ Φανουράκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Στέφανος Ιγιαννίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Δήμου Ξάνθης Παναγιώτης Αμβροσιάδης και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ξάνθης Αφεντούλης Τσακιρίδης, ενώ από πλευράς της διοίκησης της ΕΓΟ το “παρών” έδωσε το μέλος του ΔΣ Χρήστος Ψαθάς.

Τα προγράμματά τους παρουσίασαν στην Ξάνθη, στο περιθώριο του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος, οι επίλεκτοι αθλητές Λίλα Κασάπογλου και Μάριος Γράψας, οι οποίοι προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στα προ-Ολυμπιακά τουρνουά της φετινής χρονιάς.

Τα αποτελέσματα του Προκριματικού Αγώνα 5ου Επιπέδου:

Τα αποτελέσματα του Περιφερειακού Αγώνα Επιπέδων 1-4:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Γυμναστική