fbpx

Ευρωπαϊκό Ενόργανης: Με Πετρούνια και Μιλλούση η αποστολή της Ελλάδας στην Τουρκία

Ευρωπαϊκό Ενόργανης: Με Πετρούνια και Μιλλούση η αποστολή της Ελλάδας στην Τουρκία

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής θα συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας, το διάστημα 11 με 16 Απριλίου.

Εκεί, 39 χώρες θα εκπροσωπηθούν από 321 γυμναστές, 178 άνδρες και 143 γυναίκες, οι οποίοι θα αγωνιστούν για τη δόξα της ομάδας, του παντός γύρου και των οργάνων.

Το εθνικό μας συγκρότημα απαρτίζεται από 11 αθλητές και αθλήτριες. Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι για ακόμη μία φορά ο μεγάλος σταρ της ομάδας αλλά και της διοργάνωσης γενικότερα καθώς ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής θα επιδιώξει να κερδίσει ακόμη έναν Ευρωπαϊκό τίτλο τους κρίκους.

Μαζί του και η πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση η οποία θα δώσει τον πρώτο της μεγάλο αγώνα μετά από τέσσερα χρόνια αποχής από τον πρωταθλητισμό και δύο γέννες.

Παράλληλα οι Νικόλας Ηλιόπουλος, Στέφανος Τσολακίδης, Αντώνης Τανταλίδης, Απόστολος Κανέλλος, Αλκίνοος Νικόλαος Γκραίκος, Ελβίρα Κατσάλη, Μαγδαληνή Τσιώρη, Αρετή-Παρασκευή Παγώνη και Αθανασία Μεσίρη θα αγωνιστούν επίσης στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική