fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο – Ντόχα: Ξεχώρισε ο πρωταθλητής Ασίας Κάρλος Γιούλο

Παγκόσμιο Κύπελλο – Ντόχα: Ξεχώρισε ο πρωταθλητής Ασίας Κάρλος Γιούλο

Ο Κάρλος Γιούλο από τις Φιλιππίνες πήρε το χρυσό στις ασκήσεις εδάφους κι άλλα 2 μετάλλια στο παγκόσμιο κύπελλο της Ντόχα.

 Ο 23χρονος επικράτησε του Ιάπωνα Καζούκι Μινάμι, του πρωταθλητή το 2019 σε Κότμπους και Παρίσι, ο οποίος πήρε τη 2η θέση με τον Βρετανό Λουκ Γουάιτχαουζ να ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα.

 Ο Γιούλο πήρε τη 2η θέση στο δίζυγο με τον 19χρονο Ουκρανό Ίλια Κοφτούν να αναδεικνύεται νικητής όπως και στο Κότμπους τον περασμένο μήνα. Την 3η θέση πήρε ο 2 φορές πρωταθλητής Ευρώπης, ο Τούρκος Φερχάτ Αριτσάν. Ο Ναριμάν Κουρμπάνοφ από το Καζακστάν, κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο περυσινό πρωτάθλημα Ασίας, ήταν ο νικητής στον πλάγιο ίππο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2022, τον Ράις ΜακΚλέναγκαν από την Ιρλανδία να παίρνει το αργυρό μετάλλιο και τον Σιάο Γιου-Τζαν από την κινεζική Ταϊπέι να κάνει δικό του το χάλκινο.

Κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου, ο Κινέζος Λιού Γιανγκ, επικράτησε στους κρίκους με δεύτερο τον Τούρκο Αντέμ Ασίλ και τρίτο τον Αζέρο Νικίτα Σιμόνοφ.

 Στο άλμα ο Αρμένιους Αρτούρ Νταβτιάν, παγκόσμιος πρωταθλητής στο Λίβερπουλ πέρυσι, πήρε το χρυσό μετάλλιο νικώντας τον τέσσερις φορές πρωταθλητή Ευρώπης, Ιγκόρ Ραντιβίλοφ από την Ουκρανία ενώ ο Γιούλο έφτασε τα 3 μετάλλια στη διοργάνωση με το χάλκινο.

 Το παγκόσμιο κύπελλο συνεχίζεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν το διάστημα 9 μς 12 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική