fbpx

Συνεδρίασε στη Μάλτα η COMEGYM με τον Πανταζή παρόντα

Συνεδρίασε στη Μάλτα η COMEGYM με τον Πανταζή παρόντα

Ο σχεδιασμός για το σύνολο των φετινών αγωνιστικών και διοικητικών δράσεων της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Γυμναστικής (COMEGYM) καθορίστηκε στην πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Επιτροπής της, που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα. Παρών από ελληνικής πλευράς, ως εκλεγμένο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΓΟ, Κώστας Πανταζής.

Τους συνέδρους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Μάλτας, Τζούλιαν Πάτσε Μπονέλο, ενώ στην συνέχεια ο Πρόεδρος της COMEGYM, Αλγερινός Σοφιάν Ζάχι, ενημέρωσε τα μέλη και μέσα από διάλογο και ανταλλαγή απόψεων συμφωνήθηκε το πλαίσιο λειτουργίας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας, η έδρα της οποίας παραχωρήθηκε από την Αλγερινή Ολυμπιακή Επιτροπή που εκδήλωσε σχετικό ενδιαφέρον.

Το πλάνο των διοργανώσεων για το 2023 θα περιλαμβάνει αγώνες ρυθμικής και αεροβικής γυμναστικής τον Ιούνιο στο Ρίμινι της Ιταλίας, καθώς και αγώνες ενόργανης και τραμπολίνο τον Οκτώβριο σε Πορτογαλία και Αίγυπτο αντίστοιχα. Παράλληλα, με πρόταση του Πρόεδρου της COMEGYM ο κ. Πανταζής θα συμμετάσχει στην τριμελή προπαρασκευαστική επιτροπή για τις τροποποιήσεις του καταστατικού και της οργανωτικής δομής της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας, που θα τεθούν προς έγκριση στη Γενική Συνέλευση του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Γυμναστική