fbpx

Αυγενάκης για το κλειστό στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου: «Σύγχρονες εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών» (pics)

Αυγενάκης για το κλειστό στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου: «Σύγχρονες εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών» (pics)

Στο υπό ανέγερση κλειστό γυμναστήριο του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Αρκαδίου, που κατασκευάζεται εντός του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου, βρέθηκε ο υπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ομίλου Νίκο Προβιά, τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου Κώστα Σπανουδάκη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Στέλιο Σπανουδάκη ο κ. Αυγενάκης τόνισε την σπουδαιότητα και χρηστικότητα του έργου αυτού: «Ένα έργο που θα καλύψει το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον της κοινωνίας του Ρεθύμνου για την ενόργανη γυμναστική, σε πρότυπες, ασφαλείς, σύγχρονες εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών.

Το κλειστό γυμναστήριο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής και αποτελεί το μοναδικό έργο που κατασκευάζεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια για αυτό τον σκοπό.

Πανευρωπαϊκά μέχρι σήμερα, λειτουργούν 16 κλειστά γυμναστήρια ενόργανης γυμναστικής εντός πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και σε λίγους μήνες με την ολοκλήρωση του παρόντος έργου θα απαριθμούν 17.

Η εξωστρέφεια των Πανεπιστημίων και η χρήση των χώρων τους, τόσο από την Πανεπιστημιακή κοινότητα, όσο και από τους πολίτες της περιοχής, μπορεί να επιλύσει προβλήματα ετών και να λειτουργήσει προς όφελος όλων».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική