fbpx

Παγκόσμιο Τραμπολίνο: Οι κορυφαίοι αγωνίζονται στην Σόφια

Παγκόσμιο Τραμπολίνο: Οι κορυφαίοι αγωνίζονται στην Σόφια

Κάτοχοι Ολυμπιακού μεταλλίου, η Ζουεγίνγκ Ζου και η Μπριόνι Πέιτζ, είναι μεταξύ των μεγάλων ονομάτων που θα εμφανιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο που διεξάγεται στην Σόφια της Βουλγαρίας.

 Η Ζου από την Κίνα πήρε το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και ελπίζει να συνεχίσει τις επιτυχίες καθώς μετρά τρεις παγκόσμιους τίτλους και ένα αργυρό μετάλλιο. Η Πέιτζ, που πήρε το αργυρό στο Ρίο ντε Ζανέιρο το 2016 και το χάλκινο στην Ιαπωνία, θέλει να διατηρήσει τον παγκόσμιο τίτλο για τη Μεγάλη Βρετανία, έναν τίτλο που πήρε την περασμένη χρονιά στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

 Στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την επανεμφάνισή τους θα κάνουν και άλλοι κάτοχοι του τίτλου με τον Κινέζο Λανγκγιού Γιαν να έχει στόχο την κορυφή. Οι συμπατριώτισσές του, Γιτσένγκ Χου και Ζινζίν Ζανγκ, έχουν στόχο τον τίτλο στο συγχρονισμένο αγώνισμα για άλλη μία φορά ενώ η Βρετανίδα Μέγκαν Κίλι είναι ξανά το φαβορί στο tubling.

 Η Λίνα Σιέμπεργκ από την Σουηδία ελπίζει ότι θα διατηρήσει τον τίτλο στο διπλό μίνι τραμπολίνο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση το 2018, το 2019 και πέρυσι. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Σόφια θα διοργανώσει παγκόσμιο πρωτάθλημα στο τραμπολίνο, με τις προηγούμενες να είναι το 2013 και το 2017.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική