fbpx

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της COMEGYM ο Κώστας Πανταζής (pics)

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της COMEGYM ο Κώστας Πανταζής (pics)

Ισχυρή παρουσία στα διοικητικά όργανα της COMEGYM (Μεσογειακή Συνομοσπονδία Γυμναστικής) θα έχει η Ελλάδα, έπειτα από την ανάδειξη του Κώστα Πανταζή σε θέση μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής για την τετραετία 2023-2026.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΓΟ (Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας) εξασφάλισε την εκλογή του στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στη Γενική Συνέλευση της COMEGYM στην Κωνσταντινούπολη, όπου εκπροσωπήθηκαν 22 εθνικές Ομοσπονδίες-μέλη.

Στο αξίωμα του Προέδρου της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Γυμναστικής εξελέγη ο Αλγερινός Σοφιάν Ζάχι, τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων κατέλαβαν κατά σειρά η Ιταλίδα Κριστίνα Καζεντίνι, ο Τούρκος Ισμαήλ Γκοτεκίν και ο Μαλτέζος Ρομπέρτο Ντε Σάντις, ενώ στην Εκτελεστική Επιτροπή της COMEGYM θα βρίσκονται, μαζί με τον κ. Πανταζή, ο Κύπριος Χριστόδουλος Φωτίου, ο Αιγύπτιος Μανάλ Ελσαλακανί, η Βέσνα Ράντονιτς από το Μαυροβούνιο, ο Πορτογάλος Αντόνιο Γκερέιρο και ο Ιορδανός Μπαντάκ Σάτα.

Το επόμενο Συνέδριο της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας, το πρώτο υπό τη νέα διοίκηση, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο στη Μάλτα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική