fbpx

Με τα χρώματα της Γερμανίας θέλει να αγωνιστεί η Σιμάκοβα (vid)

Με τα χρώματα της Γερμανίας θέλει να αγωνιστεί η Σιμάκοβα (vid)

Η Ρωσίδα αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Αναστασία Σιμάκοβα, κατέθεσε αίτηση για να εκπροσωπήσει τη Γερμανία στις διεθνείς διοργανώσεις. Η Σιμάκοβα, η οποία έκλεισε τα 18 τον Σεπτέμβριο, γεννήθηκε στο Ομσκ και ήταν μέλος της ρωσικής ομάδας που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων που πραγματοποιήθηκε το 2019 στη Μόσχα.

 Η Σιμάκοβα μετοίκησε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας το καλοκαίρι μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία με τη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος να απαγορεύει την συμμετοχή αθλητριών από Ρωσία και Λευκορωσία. Η ίδια έχει γερμανικό διαβατήριο εδώ και τρεις εβδομάδες και το περασμένο διήμερο πήρε μέρος σε αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος και την κορδέλα με σκορ 28,40 βαθμών.

 «Μπορώ να τα πάω καλύτερα», είπε στην εφημερίδα Stuttgarter Zeitung. «Θα ήθελα να προπονούμαι εδώ», πρόσθεσε. Προπονήτριά της στο Σμίντεν όπου αγωνίστηκε η Σιμάκοβα, η Γιούλιγια Ράσκινα, σχολίασε: «Έχει ελλείψεις στην προπόνηση και δεν είναι ακόμα σε φόρμα αλλά είναι μία καλή αθλήτρια με σπουδαίο ταλέντο».

https://www.youtube.com/watch?v=bJOZXvd-QV8&ab_channel=Kitakaze
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Γυμναστική