fbpx

Απόλυτα ικανοποιημένη από το παγκόσμιο πρωτάθλημα η διεθνής ομοσπονδία

Απόλυτα ικανοποιημένη από το παγκόσμιο πρωτάθλημα η διεθνής ομοσπονδία

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησε ο πρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας γυμναστικής Μορινάρι Γουατανάμπε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.

 Συνολικά εννέα ήταν οι ημέρες της δράσης με την συμμετοχή περισσότερων από 500 αθλητές και αθλήτριες από περισσότερες από 70 χώρες με την οικοδέσποινα χώρα, τη Μεγάλη Βρετανία, να πανηγυρίζει το χρυσό μετάλλιο της Τζέσικα Γκαντίροβα στις ασκήσεις εδάφους την τελευταία ημέρα του προγράμματος.

 Ο Γουατανάμπε πιστεύει ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτέλεσε μία νέα αρχή για το άθλημα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι να πλησιάζουν όλο και περισσότερο. «Η οργανωτική επιτροπή δημιούργησε μια υπέροχη σκηνή και ένα θαυμάσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι Beatles δημιούργησαν μία νέα μουσική σκηνή. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λίβερπουλ μετέτρεψε τη γυμναστική από άθλημα σε μία ψυχαγωγία αυτή τη φορά. Είναι η αρχή μίας νέας εποχής στη γυμναστική».

 Η διοργάνωση είχε μεγάλη απήχηση και στο κοινό που έκανε την παρουσία του για πρώτη φορά από το 2019 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού τα τελευταία χρόνια, με περισσότερους από 35.000 θεατές να παρακολουθούν από κοντά τη δράση στην M&S Bank Arena.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική