fbpx

Παγκόσμιο: Οι νικητές των ατομικών αγωνισμάτων (pics)

Παγκόσμιο: Οι νικητές των ατομικών αγωνισμάτων (pics)

Η πρώτη από τις δύο ημέρες δράσης στους τελικούς των ατομικών αγωνισμάτων στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Λίβερπουλ της Αγγλίας έχει ολοκληρωθεί με νέα πρόσωπα να γράφουν ιστορία.

Ο Αντέμ Ασίλ από την Τουρκία είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους και ο δεύτερος από την συγκεκριμένη χώρα μετά τον Ιμπραχίμ Τσόλακ το 2019. Ο Ασίλ πήρε 14,933 βαθμούς αφήνοντας δεύτερο τον Τζινγκγιουάν Τσου από την Κίνα που είχε 14,866 και τρίτο τον Κόρντεϊ Τάλοκ από την οικοδέσποινα Μεγάλη Βρετανία με 14,733.

Η Κίνα πήρε τον τίτλο στους ασύμμετρους ζυγούς των γυναικών με την Ζιαογιουάν Βέι που πήρε 14,966 βαθμούς ενώ δεύτερη κατετάγη η Αμερικανίδα Σαϊλίζ Τζόουνς με 14,766. Την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Νίνα Ντερβάελ από το Βέλγιο με 14.700.

Ο Ρις ΜακΚλέναγκαν έγινε ο πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής από την Ιρλανδία επικρατώντας στον τελικό του πλάγιου ίππου με επίδοση 15,300 βαθμών. Δεύτερος ο Αχμάντ Αμπού Αλ Σουντ από την Ιορδανία με 14,866 και τρίτος ο Χαρουτιούν Μερντινιάν από την Αρμενία με 14,733.

Η Μεγάλη Βρετανία πανηγύρισε τίτλο με τον Τζιάρνι Ρεγκίνι-Μόραν στις ασκήσεις εδάφους. Ο Βρετανός πήρε τον τίτλο με 14,533 και διαφορά μόλις 33 χιλιοστών του βαθμού από τον Ιάπωνα Ντάικι Χασιμότο, που μία ημέρα πριν πήρε τον τίτλο στο σύνθετο ατομικό. Τρίτος ένας άλλος Ιάπωνας, ο Ριοσούκε Ντόι, με 14,266 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική