fbpx

Παγκόσμιο: Η κορυφή ανήκει στην Αντράντε (vid)

Παγκόσμιο: Η κορυφή ανήκει στην Αντράντε (vid)

Η Βραζιλιάνα Ρεμπέκα Αντράντε πήρε τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο σύνθετο ατομικό επιβεβαιώνοντας ότι είναι το νέο μεγάλο αστέρι στο χώρο.

 Με απούσα την Σιμόν Μπάιλς, η 23χρονη Αντράντε νίκησε τις Αμερικανίδες αντιπάλους της και έγινε η πρώτη αθλήτρια της γυμναστικής από τη Βραζιλία που παίρνει τον συγκεκριμένο τίτλο σε επίπεδο παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Αντράντε είναι μόλις η δεύτερη από τη νότια Αμερική που παίρνει μετάλλιο στο αγώνισμα, μετά την συμπατριώτισσά της, Τζέιντ Μπαρμπόζα, που είχε πάρει το χάλκινο το 2007.

 Η ίδια πέρασε στην κορυφή μετά το εξαιρετικό της άλμα και δεν έπεσε από την πρώτη θέση κάνοντας το βήμα παραπάνω μετά το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Σαϊλίζ Τζόουνς από τις Ηνωμένες Πολιτείες πήρε το αργυρό μετάλλιο με την Τζέσικα Γκαντίροβα να γίνεται η πρώτη Βρετανίδα που παίρνει μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό με το χάλκινο.

 «Όλα συνέβησαν όταν έπρεπε», είπε η Αντράντε. «Είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό που μπορούσα και δεν έχασα την συγκέντρωση στο πρόγραμμά μου.. Έκανα το καλύτερο παντού και ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μου στις ασκήσεις εδάφους οπότε είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική