fbpx

Παγκόσμιο: Επιβλητική αρχή από την Αντράντε

Παγκόσμιο: Επιβλητική αρχή από την Αντράντε

Η Ρεμπέκα Αντράντε έδειξε γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λίβερπουλ ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση του σύνθετου. Η Βραζιλιάνα έδειξε επιβλητική με ένα λάθος σε κάποιο από τα άλματά της να αποτελεί τη μοναδική σκιά στην παρουσία της.

 Κάτοχος του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου στο σύνθετο, είχε σκορ 14,200 βαθμών στις ασκήσεις εδάφους, μοιραζόμενη την πρώτη θέση με την συμπατριώτισσά της, Φλάβια Σαράιβα, ενώ πήρε 14,666 στους ασύμμετρους ζυγούς έχοντας την τρίτη θέση. Με 13,400 βαθμούς στη δοκό ισορροπίας, η Αντράντε εξασφάλισε άλλη μία παρουσία σε τελικό

 Η Βραζιλία έχει εξασφαλισμένη παρουσία στον τελικό του ομαδικού καθώς μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν καλύτερη επίδοση, με 163,563 βαθμούς, με την Κίνα και την Ιαπωνία να βρίσκονται πίσω από την κάτοχο του Παναμερικανικού πρωταθλήματος. Αντράντε και Σαράιβα μαζί με τις Καρολίνε Πέδρο, Λοράνε Ολιβέιρα και Ζούλια Σοάρες, ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιδόσεις τους αν και ο προπονητής τους, ο Φρανσίσκο Πόραθ, επιμένει ότι απομένει δουλειά που πρέπει να γίνει.

 «Το κομμάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο είναι τα συναισθήματα και οι συγκινήσεις για τον τελικό. Θα δούμε με ποια αγωνίσματα θα αρχίσουμε και μετά θα ελέγξουμε καλύτερα τα κορίτσια. Κάναμε μία καλή προθέρμανση σήμερα, αρχίσαμε με τη δοκό ισορροπίας που είναι ένα δύσκολο αγώνισμα για αρχή. Η Φλάβια είχε μία πτώση εκεί αλλά έκανε ένα καλό πρόγραμμα και είχε συνεισφορά στην ομάδα με το σκορ της».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική