fbpx

Παγκόσμιο: Ανεβάζει τις προσδοκίες η Μιγιάτα

Παγκόσμιο: Ανεβάζει τις προσδοκίες η Μιγιάτα

Η Σόκο Μιγιάτα έχει αυξήσει τις προσδοκίες της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λίβερπουλ μετά την εξαιρετική ατομική της εμφάνιση στα προκριματικά. Η Γιαπωνέζα ολοκλήρωσε ούσα στην πρώτη εξάδα κάθε αγωνίσματος εκτός από τους ασύμμετρους ζυγούς ενώ η Ιαπωνία είναι δεύτερη στο ομαδικό, πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μπροστά από την Κίνα.

 Κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο Ασιατικό πρωτάθλημα σε άλμα και ασκήσεις εδάφους νωρίτερα στη χρονιά, η Μιγιάτα θέλει στο ντεμπούτο της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα. «Πρώτος μας στόχος ήταν να περάσουμε στους τελικούς αλλά τώρα πετύχαμε περισσότερα από τα αναμενόμενα», είπε. «Το κίνητρό μας δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο προτού αρχίσουν τα προκριματικά. Τώρα πρέπει να θέσουμε νέους στόχους, γνωρίζουμε τα σκορ που μπορούμε να πιάσουμε και πλέον μπορούμε να έχουμε στόχο για ένα μετάλλιο».

 Η Μιγιάτα κυριάρχησε στη δοκό ισορροπίας, που παρουσίασε προβλήματα σε πολλές πιθανές αντιπάλους της στα προκριματικά. Η ίδια έχει στόχο την επιτυχία και σε ομαδικό επίπεδο. «Τα σκορ και τα αποτελέσματα ήταν καλά αλλά από την αρχή είξαμε τις προσωπικότητές μας, όλες έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο, διασκεδάζουμε, είναι μέρος της ιαπωνικής νοοτροπίας. Έχουμε τη θέληση να διασκεδάσουμε και να αποδώσουμε καλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική