fbpx

Παγκόσμιο: Σε τέσσερις τελικούς προκρίθηκε η Γκαντίροβα (vids)

Παγκόσμιο: Σε τέσσερις τελικούς προκρίθηκε η Γκαντίροβα (vids)

Η Τζέσικα Γκαντίροβα ηγήθηκε της οικοδέσποινας Μεγάλης Βρετανίας στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Λίβερπουλ με την πρόκριση στον ομαδικό τελικό από τη δεύτερη θέση, πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ η Γκαντίροβα πέρασε σε τρεις ατομικούς τελικούς.

YouTube video

 Η τριάδα των αγωνισμάτων περιλαμβάνει τις ασκήσεις εδάφους, όπου πέρασε και η αδερφή της, η Τζένιφερ, με τις δίδυμες να αγωνίζονται μαζί σε παγκόσμιο πρωτάθλημα όπως έκαναν και το καλοκαίρι του 2021 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Τζέσικα Γκαντίροβα θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, μαζί με την Άλις Κινσέλα και στο άλμα όπου πέρασε με την 5η επίδοση.

 «Είμαι ενθουσιασμένη για τους τελικούς, θα δούμε τι θα συμβεί», είπε. «Περιμένω ένα καλό και καθαρό πρόγραμμα, ελπίζω να πάρω ένα εξαιρετικό σκορ. Πήγα καλύτερα από το αναμενόμενο αλλά πάντα υπάρχουν βελτιώσεις, πάντα πιστεύω ότι μπορώ να είμαι καλύτερη».

YouTube video

 Τζέσικα και Τζένιφερ Γκαντίροβα παρακολουθούσαν το καλοκαίρι από τις κερκίδες του Μπέρμιγχαμ τα άλλα μέλη της βρετανικής ομάδας να φτάνουν στην επιτυχία στους Αγώνες Κοινοπολιτείας, τώρα όμως θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο επίκεντρο της δράσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική