fbpx

Παγκόσμιο: Τζόουνς και Κάρεϊ στην κορυφή (vid)

Παγκόσμιο: Τζόουνς και Κάρεϊ στην κορυφή (vid)

Σαϊλίζ Τζόουνς και Τζέιντ Κάρεϊ δείχνουν τα φαβορί για τον τίτλο στο σύνθετο ατομικό μετά την πρώτη ημέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λίβερπουλ.

 Οι δύο Αμερικανίδες αθλήτριες είχαν μία σειρά καλών εμφανίσεων και στα τέσσερα αγωνίσματα συγκεντρώνοντας 55,766 και 55,132 βαθμούς αντίστοιχα και κατέχουν τις πρώτες δύο θέσεις. Απογοήτευση για την συμπατριώτισσά τους, την Τζόρνταν Τσάιλς, η οποία έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό με πτώση στη δοκό ισορροπίας.

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση και στο ομαδικό όπου είχαν την υψηλότερη επίδοση την πρώτη ημέρα με 167,263 βαθμούς. Στο ντεμπούτο της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα η Τζόουνς ήταν εντυπωσιακή, ξεπερνώντας την κάτοχο του χρυσού μεταλλίου στις ασκήσεις εδάφους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, την Τζέιντ Κάρεϊ. Η Τζόουνς είχε 14,566 βαθμούς στους ασύμμετρους ζυγούς, πίσω μόνο από την «χρυσή» Ολυμπιονίκη Νίνα Ντέρβαελ, μαζί με εντυπωσιακά σκορ σε ασκήσεις εδάφους (13,800) και δοκό ισορροπίας (13,200). Η Κάρεϊ από την πλευρά της είχε 14,066 βαθμούς στις ασκήσεις εδάφους και την κορυφαία επίδοση στο άλμα με 14,483.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική