fbpx

Παγκόσμιο: Τραυματίστηκε ο Ντάικι Χασιμότο

Παγκόσμιο: Τραυματίστηκε ο Ντάικι Χασιμότο

Κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στο σύνθετο ατομικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Ντάικι Χασιμότο τραυματίστηκε στον καρπό ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ.

 Ο 21χρονος Ιάπωνας, που όλοι περίμεναν να δώσει μεγάλη μάχη με τον Κινέζο Ζανγκ Μποχένγκ, έπεσε δύο φορές στον πλάγιο ίππο ενώ έδειχνε να υποφέρει και στους παράλληλους ζυγούς. Ο ίδιος έδειξε καλύτερος στις ασκήσεις εδάφους και τους κρίκους ωστόσο δεν έκρυψε την ανησυχία του για την φυσική του κατάσταση.

 «Οφείλω να βελτιωθώ, ειδικά στον πλάγιο ίππο επειδή είχα κάποιες πτώσεις», είπε. «Ο πλάγιος ίππος είναι το πρώτο αγώνισμα στα προκριματικά οπότε πρέπει να βελτιωθώ αλλά συνολικά είναι εντάξει. Θέλω να πάρω το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό και στο σύνθετο ατομικό. Ανησυχώ λίγο αλλά θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτό που μπορώ να κάνω. Και οι δύο μου καρποί είναι καταπονημένοι από την υπερβολική προπόνηση. Το σώμα μου πονάει αλλά αποφάσισα να πάρω μέρος. Είναι δύσκολο, δεν μπορώ να ελέγξω το σώμα μου, οπότε η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου θα είναι δύσκολη».

 Αναφορικά με το ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του, ο Χασιμότο είπε: «Στο ομαδικό είναι η Κίνα και για το σύνθετο είναι και πάλι η Κίνα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική